Wowww… Sari Yanti Cantik Macam Anak Patung Selepas Berhijab…

Siapa yang tidak kenal dengan Sari Yanti? Seorang artis tanah air yang mempunyai wajah angun dan cantik. Sari Yanti telah membina rumah tangga suami pertamanya Mohd Edy Casmadi Che Hussin sebelum rumah tangga yang dibina runtuh apabila Sari Yanti memfailkan perceraian 25 Februari 2014.

loading...

Setelah lama bercerai, pada 25 Februari 2017 Sari Yanti telah membina rumah tangga barunya dengan Jep Sepahtu atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Bin Zainal Abidin. Apa yang menariknya pada majlis perkahwinan mereka ini adalah dibuat secara rahsia tanpa pengetahuan media.

Walaupun begitu majlis perkahwinan mereka tetap dihadiri oleh ramai kenalan artis dan juga saudara-mara dari kedua-dua belah pihak. Majlis pun meriah walau tanpa kehadiran media untuk membuat liputan.

loading...

Setelah beberapa bulan berkahwin nampaknya Sari Yanti sudah mula memakai tudung secara istiqomah. Ini dapat dilihat pada akaun Instagram miliknya. Walaupun gambar dia tidak memakai tudung masih ada di akaun instagram tersebut.

Sama-sama kita doakan dia terus istiqomah untuk memakai tudung dan secara perlahan-lahan dia membuang gambar yang masih membuka aurat di semua akaun media sosialnya.

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*