‘Saya Maafkan Kesalahan Caprice Ini’ – Didakwa Turut Sama Riak, Ini Respon Ustaz Ahmad Husam

Teguran Ustaz Ahmad Husam kepada jutawan kosmetik, Datuk Aliff Syukri baru-baru ini nampaknya telah menarik perhatian ramai orang termasuklah penyanyi rap, Caprice. Caprice di instagramnya telah memuatnaik satu video menyatakan kurang bersetuju dengan cara teguran ustaz tersebut.

Susulan itu, Ustaz Ahmad Husam menerusi facebooknya telah memberikan respon ini.

loading...

Saya nasihat sahaja demi kebaikan

Ada Orang Hantar Gambar Ini Dan Memohon Komen Daripada Saya..Saya Jawab Malas Nak Komen..Saya Hanya Nasihat Sahaja..Demi Kebaikan..Kalau Nak Terima Silakan Kalau Tak Nak Terima Pun Tak Apa,Ia Sedikit Pun Tidak Rugi Kepada Saya…

loading...

Kereta itu bukan kereta saya

Ada Pun Gambar Pasal Kereta Yang Dipost Dalam Fb Saya Pada Bulan Oktober Itu Adalah Kereta Ayahanda Saya,Bukan Kereta Saya..Mungkin Mereka Silap Baca Kot..Itu Adalah Hadiah Dari Anak Muridnya..

Kenapa Saya Post?Kerana Hendak Mengelak Dari Fitnah Orang Ramai,Sebab Nanti Pelbagai Fitnah Yang Orang Akan Buat, Tambahan Kami Ini Pula Membuka Sekolah Agama.

Tak Mengapa..Saya Maafkan Kesalahan Caprice Ini..Saya Tidak Mahu Beliau Dan Saya Masih Bermasalah Diakhirat Kelak…Semoga Allah Swt Merahmati Mereka Berdua…

Sumber : Ustaz Ahmad Husam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*